Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie en een prijsopgave

Wilt u graag uw

Vloerbedekking reinigen?

Vloerbedekking Schoonmaken

Vloerbedekking in huis is heel fijn, vooral als u net uit bed stapt en u op uw blote voeten rondloopt. Het geeft een luxe hotelgevoel. Helaas is het lastig om het schoon en vlekvrij te houden, zeker wanneer u met schoenen door de woning loopt.

Bacteriën vinden het heerlijk om zich hierin te nestelen. Dit maakt het af en toe schoonmaken dan ook noodzakelijk. Niet alleen voor de levensduur, maar ook voor uw gezondheid. Vloerbedekking kan na verloop van tijd wat muf gaan ruiken en vermindert uw woongenot.

VLOERBEDEKKING PER M2 €8,-

Behandeling

Door middel van onze grondige schoonmaak service willen wij graag de levensduur van uw meubel verlengen. Vloerbedekking is een plek waar we vaak overheen lopen, of even op gaan zitten. Iets morsen of kruimelen kan dan ook gebeuren en bacteriën of andere viezigheden kunnen zich er makkelijk in nestelen. 

Onze professionele apparatuur maakt eerst de vuildeeltjes los van de oppervlakte en kan daarna afgezogen worden. Dit zou u met een gewone stofzuiger nooit lukken. Vervolgens kunnen we beginnen met de diepte reiniging. Hierbij wassen en reinigen we al het vuil, bacteriën en eventuele vlekken eruit.

Na afloop van de diepte schoonmaak kunnen wij ook uw vloerbedekking impregneren. Dit zorgt ervoor dat het vuil en vlekafstotend wordt en u langer kun genieten van vuilvrije vloerbedekking!

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt via contact of WhatsApp. U kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag! 

nocurenopay

No cure No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Niet tevreden met onze schoonmaak behandeling? Dan lossen wij dit altijd samen op!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl