Graag uw

fauteuil reinigen?

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een
afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt en u kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag!

veilig

Veilig

Al onze experts werken volgends de richtlijnen van het RIVM, tijdens onze schoonmaak behandeling dragen zij standaard een mondkapje en houden zij gepaste afstand.

nocurenopay

No cure
No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1, wanneer u niet tevreden bent met onze schoonmaak behandeling lossen wij dit altijd samen op!

Fauteuil
Schoonmaken

Heerlijk een avond op uw fauteuil of loveseat spenderen? Maar ergert u zich aan de vlekken of kringen op uw favoriete stoel? Op internet komt u veel manieren tegen om dit zelf schoon te maken. Wanneer u het zitkussen los kunt ritsen, kunt u deze in de wasmachine doen. Echter, is dit niet altijd mogelijk en niet bevorderlijk voor de stof. Wij helpen u graag om dit zorgvuldig te reinigen.

Fauteuil € 50
Loveseat € 60

Behandeling

Tijdens een grondige reiniging van uw fauteuil of loveseat kijken we eerst goed naar de stof en de eventuele vlekken/kringen. Op basis hiervan zal de expert een behandelplan maken en met u doornemen. Elke stof is anders en daarom passen we op iedere stof een andere techniek toe om uw meubel weer zo schoon mogelijk te krijgen.

Een fauteuil krijgt met de jaren een vettige laag op de armleuningen, waardoor ze wat donkerder en vaak wat valer van kleur lijken. Tijdens het schoonmaken pakken wij dit aan en zorgen we ervoor dat u weer kunt genieten van een schone fauteuil of loveseat!

Fauteuil
Impregneren

Na het reinigen van de fauteuil of loveseat kunt u deze ook impregneren. Niet alleen ziet de fauteuil of loveseat er weer stralend uit, maar u kunt eventuele vlekken of kringen eenvoudig zelf verwijderen. Dan is schoonmaken niet zo moeilijk als het lijkt. Wilt u meer weten over het impregneren van uw fautieul of andere meubels klik dan op de onderstaande knop.

Afspraak
maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl