Graag een

impregneer behandeling?

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en producten bevatten geen chemicalien en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een
afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt en u kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag!

veilig

Veilig

Al onze experts werken volgends de richtlijnen van het RIVM, tijdens onze behandeling dragen zij standaard een mondkapje en houden zij gepaste afstand.

nocurenopay

No cure
No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1, wanneer u niet tevreden bent met onze behandeling lossen wij dit altijd samen op!

Impregneren

Wanneer wij uw meubel hebben gereinigd en deze weer helemaal fris en als nieuw is, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Om te voorkomen dat u binnen de kortste keren opnieuw uw meubel moet laten schoonmaken, kunt u ervoor kiezen om na de reiniging uw meubel te laten impregneren.

vanaf € 5

Behandeling

Onze impregneer behandeling zorgt ervoor dat uw meubel een waterafstotend laagje krijgt, waardoor vuil minder snel in het meubel trekt. Deze behandeling is niet schadelijk voor de stof van uw meubel. 

Net als alle andere producten die wij gebruiken tijdens het behandelen van uw meubels is ook onze impregneer methode volledig vegan, chemicaliën-vrij en biologisch afbreekbaar.

Benieuwd wat we voor uw meubels kunnen betekenen? Stuur ons een bericht via Whatsapp en ontvang gratis advies en een vrijblijvende prijsopgave!

Afspraak
maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl