Creëer een plek waar uw gasten het prettig vinden om te zijn.

U kunt als bedrijf het verschil maken door een schoon en fris interieur. Een schone omgeving zorgt voor een plek waar uw gasten/klanten het fijn vinden om te zijn. Dit is niet alleen bevorderlijk voor de gezondheid ook draagt dit bij aan de verlengde levensduur van een meubelstuk. My Clean Home helpt kantoren, restaurants, hotels, winkels, beautysalons, kinderopvangen en crèches voor een zo schoon en hygiënisch mogelijk interieur.

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt en u kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag. Vraag vandaag nog een offerte op.

veilig

Veilig

Al onze experts werken volgens de richtlijnen van het RIVM, tijdens onze reinigingsbehandeling houden zij gepaste afstand.

nocurenopay

No cure, No pay

Onze klanten staan op nummer 1, wanneer u niet tevreden bent met onze reinigingsbehandeling lossen wij dit altijd samen op!

MY CLEAN OFFICE

My Clean Home reinigt zowel bij particulieren als bedrijven gewoon op locatie. Het regelmatig reinigingen van uw kantoor zorgt voor een frisse werkomgeving. Een schone werkplek is niet alleen prettig om te zijn, ook draagt het bij aan een gezonde werkomgeving en dit zorgt voor optimale productiviteit bij uw werknemers. Bureaustoelen worden vaak erg intensief gebruikt en hierdoor hoopt er veel vuil op in de stof, deze vuil deeltjes kunnen op termijn in de lucht gaan hangen en dit kan een negatief effect hebben op de concentratie en gezondheid. Of u nu uw bureaustoelen of uw vloerbedekking wil laten reinigen onze experts staan voor u klaar en reinigen uw kantoormeubels tot in de diepste vezels. Onze experts zijn flexibel inzetbaar dus ook in de weekeinden of in de avonduren.

Wij denken graag met u mee, neem contact op met onze klantenservice voor advies en prijzen op maat.

MY CLEAN HOTEL

Uw interieur is het eerste wat uw gasten zien, een goede en schone eerste indruk is erg belangrijk voor de gehele customer journey van uw gasten. Het regelmatig laten reinigen van uw interieur zorgt voor een schone en hygiënische plek waar uw gasten zich prettig voelen. Het helpt niet alleen mee aan de klantervaring ook verlengt het de levensduur van uw interieur waardoor u niet om de haverklap nieuwe meubels hoeft aan te schaffen. Wij zijn breed inzetbaar; matrassen, hoofdborden, vloerbedekking, stoelen en banken. Wij reinigen al uw stoffen meubilair. Uw hotelkamers worden dagelijks gebruikt en er slapen nieuwe gasten op de matrassen. Matrassen trekken snel vuil en bacteriën aan en door uw matrassen af en toe grondig te laten reinigen voorkomt u dat bacteriën en huismijt een kans krijgen om zich te nestellen. Ook zorgt u voor optimaal slaapcomfort van uw gasten. Voor advies en prijzen op maat kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

hotelkamer pakketten

bed icon

PAKKET 1. 

Reiniging van matras of complete boxspring. Vanaf €80,- per matras. 

bed and carpet icon

PAKKET 2.

Reiniging van matras of complete boxspring + vloerkleed of vloerbedekking. Vanaf €110,- per kamer. 

bed sofa carpet icon

PAKKET 3.

Reiniging van matras of complete boxspring + vloerkleed of vloerbedekking + fauteuil/bankje. Vanaf €140,- per kamer.

Een schoon interieur zorgt voor een ultieme klantbeleving.

MY CLEAN RESTAURANT

U kunt ook bij ons terecht om uw interieur van uw restaurant grondig te laten reinigen. Uw interieur is het eerste wat uw gasten zien, een goede en schone eerste indruk is daarom erg belangrijk. Het regelmatig laten reinigen van uw cafe of restaurant interieur zorgt voor een schone en hygiënische plek waar personeel en gasten graag willen zijn en komen. Niet alleen helpt het mee aan een positieve klantervaring maar ook verlengt het de levensduur van uw meubels. Bij veel van onze restaurant en cafe gasten wordt er wel eens wat eten en drinken geknoeid en door onze grondige reinigingsservice worden deze vlekken en kringen verwijderd. Daarnaast krijgt de bekleding van uw interieur ook weer haar originele kleur/pigment terug. Om vlekken te voorkomen kunnen wij de meubels na onze reiniging ook impregneren.

Wij denken graag met u mee, neem contact op met onze klantenservice voor advies en prijzen op maat.

KINDERDAG VERBLIJF / CRECHE

Naast het dagelijks schoonmaken van uw creche of kinderdag verblijf is een dieptereiniging van het interieur erg belangrijk voor de gezondheid. Wanneer u stoffen meubels heeft of vloerbedekking in uw creche is het van groot belang dat u deze af en toe een dieptereiniging heeft. Kinderern pakken alles vast en stopen veel dingen in hun mond hierdoor verspreiden actieren en ziekte komen zich snel en kinderen zijn erg gevoelig voor ht vuil en stof dat in het interieur kan ophopen. Wij denken graag met u mee, voor ontvangen van advies of een prijsindicatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Shop

No posts were found for provided query parameters.

Afspraak
maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl