Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie en een prijsopgave

wilt u graag uw

tapijt REINIGen?

Tapijt Schoonmaken

Wilt u langer genieten van uw tapijt? Dan is het van groot belang dat u uw tapijt af en toe laat reinigen. Een tapijt is een plek waar we vaak overheen lopen en waar bacteriën en andere viezigheden zich makkelijk in kunnen nestelen. Of u nu een Perzisch tapijt of een laagpolig vloerkleed heeft, geen probleem wij kunnen uw verder helpen!

VLOERKLEED PER M2 €10,-
VLOERBEDEKKING PER M2 €8,-

Behandeling

Een vlek in uw vloerkleed is snel gemaakt en vaak moeilijk te verwijderen. Het af en toe schoonmaken van uw vloerkleed zal niet alleen bijdragen aan een langere levensduur, maar is ook nog eens van belang voor een gezond leefklimaat in huis!

Veel mensen gebruiken tijdens het schoonmaken of het verwijderen van vlekken chemische middelen. Dit kan soms effectief zijn maar in veel gevallen blijven de chemicaliën in uw vloerkleed zitten en dus ook in de lucht hangen. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Ons reinigingsmiddel is geheel chemicaliën-vrij. We werken met 100% vegan en biologisch afbreekbare middelen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van u of uw kinderen.

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt via contact of WhatsApp. U kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag! 

nocurenopay

No cure No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Niet tevreden met onze schoonmaak behandeling? Dan lossen wij dit altijd samen op!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl