Wilt u uw

tapijt reinigen?

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een
afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt en u kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag!

veilig

Veilig

Al onze experts werken volgends de richtlijnen van het RIVM, tijdens onze schoonmaak behandeling dragen zij standaard een mondkapje en houden zij gepaste afstand.

nocurenopay

No cure
No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1, wanneer u niet tevreden bent met onze schoonmaak behandeling lossen wij dit altijd samen op!

Tapijt
Schoonmaken

Wilt u langer genieten van uw tapijt? Dan is het van groot belang dat u uw tapijt af en toe laat reinigen. Een tapijt is een plek waar we vaak overheen lopen en waar bacteriën en andere viezigheden zich makkelijk in kunnen nestelen. Of u nu een Perzisch tapijt of een laagpolig vloerkleed heeft, geen probleem wij kunnen uw verder helpen!

Vloerkleed per m2 € 10
Vloerkbedekking per m2 € 8

Behandeling

Een vlek in uw vloerkleed is snel gemaakt en vaak moeilijk te verwijderen. Het af en toe schoonmaken van uw vloerkleed zal niet alleen bijdragen aan een langere levensduur, maar is ook nog eens van belang voor een gezond leefklimaat in huis!

Veel mensen gebruiken tijdens het schoonmaken of het verwijderen van vlekken chemische middelen. Dit kan soms effectief zijn maar in veel gevallen blijven de chemicaliën in uw vloerkleed zitten en dus ook in de lucht hangen. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Ons reinigingsmiddel is geheel chemicaliën-vrij. We werken met 100% vegan en biologisch afbreekbare middelen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de gezondheid van u of uw kinderen.

Afspraak
maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl