Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie en een prijsopgave

WILT U GRAAG UW

STOELEN REINIGEN?

Stoel Schoonmaken

Stoffen eetkamer stoelen zijn mooi en ze zitten vaak heerlijk. Gedurende een dag gebruiken we een stoel vaker dan we denken. Doordat we tijdens het eten of drinken op de stoelen zitten zijn deze extra gevoelig voor spetters of vlekken, kortom zijn uw stoelen toe aan een grondige reiniging?

VANAF €14,-

Behandeling

Omdat de stof van een stoel vaak strak is bekleed, zijn (vet)vlekken heel snel zichtbaar. Iedereen pakt wel eens met zijn of haar vette handen de leuningen vast. Dit zorgt ervoor dat er donkere plekken op de leningen kunnen ontstaan. Wie jonge kinderen heeft herkent dit probleem zeker! Wij kunnen de stoelen en leuningen weer als nieuw maken door deze schoon te maken met onze professionele machines. 

Voordat wij beginnen met het schoonmaken van uw meubel, lopen wij altijd het meubelstuk helemaal met u na. U kan ons dan laten zien waar u zich aan stoort en waar de vlekken zitten waarna de expert aan de slag gaat. Wij kunnen uw meubelstukken schoonmaken en weer als nieuw maken! Na het reinigen raden wij ook aan om uw stoelen te laten impregneren. Dit geeft een vuilafstotende laag waardoor u deze in de toekomst makkelijker vlekvrij kunt houden.

Stoel Impregneren

Na het reinigen van stoelen kunt u de stoelen ook impregneren. Niet alleen ziet de stoel er weer stralend uit, maar u kunt eventuele vlekken of kringen eenvoudig zelf verwijderen. Dan is schoonmaken niet zo moeilijk als het lijkt. Wilt u meer weten over het impregneren van uw stoelen of andere meubels klik dan op de onderstaande knop.

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt via contact of WhatsApp. U kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag! 

nocurenopay

No cure No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Niet tevreden met onze schoonmaak behandeling? Dan lossen wij dit altijd samen op!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl