Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie en een prijsopgave

wilt u graag uw

Bank reinigen?

UW Bank schoonmaken

We brengen heel veel tijd door op onze bank, gemiddeld zo’n 700 uur per jaar! Een bankstel is onbedoeld een plek waar bacteriën, huidcellen en andere onzichtbare vuildeeltjes zich ophopen. Wanneer u ook nog eens huisdieren heeft, betekent dit extra vuildeeltjes op uw bankstel. Dit kan na verloop van tijd een muffe geur met zich meebrengen, maakt uw meubelstuk smoezelig. Kortom is het niet tijd om uw bank te laten schoonmaken?

VANAF €75,-

Behandeling

Tijdens het bank reinigen beginnen we met het losmaken van alle zichtbare en onzichtbare vuildeeltjes. Deze vuildeeltjes zijn onmogelijk te verwijderen met een normale stofzuiger. Een voorbehandeling is van groot belang om onze totale reiniging zo effectief mogelijk te maken. Bent u gevoelig voor stof of huisstofmijt? Dan kan het regelmatig laten schoonmaken van uw bankstel een goede oplossing zijn!

Een andere reden waarom u uw bank wil laten schoonmaken, is om alle zichtbare vuil, kringen, vlekken, penstrepen, vette vingers etc. te verwijderen.

Wanneer u bijvoorbeeld jonge kinderen heeft, is het vaak een hele opgave om uw huis netjes en vlekvrij te houden. Veel van onze klanten hebben kringen van bijvoorbeeld water, melk, limonade of chocolade. Tijdens het schoonmaken van uw bankstel behandelen we elke vlek apart en zorgen we ervoor dat u weer kunt genieten van een fris meubelstuk!

Ook is er niks zo gezellig als samen met uw hond of kat op de bank te liggen. Uw huisdier brengt veel vuil mee naar binnen en dat hecht zich, samen met het huidvet, aan uw bank. Dit kan na verloop van tijd voor een muffe geur zorgen, en uw meubel kan er vaal van uit gaan zien, ook dit kunnen we goed behandelen.

Bank Impregneren

Na het reinigen van de bank kunt u de bank ook impregneren. Niet alleen ziet de bank er weer stralend uit, maar u kunt eventuele vlekken of kringen eenvoudig zelf verwijderen. Dan is schoonmaken niet zo moeilijk als het lijkt.  Wilt u meer weten over het impregneren van uw bankstel of andere meubels klik dan op de onderstaande knop.

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt via contact of WhatsApp. U kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag! 

nocurenopay

No cure No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Niet tevreden met onze schoonmaak behandeling? Dan lossen wij dit altijd samen op!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl