Uw

trap reinigen?

Untitled design-12

Planet Proof

Al onze reinigingen en schoonmaak producten bevatten geen chemicaliën en zijn volledig vegan en biologisch afbreekbaar

snelleafspraak

Snel een
afspraak

Een afspraak is makkelijk gemaakt en u kunt snel geholpen worden soms zelfs nog op dezelfde dag!

veilig

Veilig

Al onze experts werken volgends de richtlijnen van het RIVM, tijdens onze schoonmaak behandeling dragen zij standaard een mondkapje en houden zij gepaste afstand.

nocurenopay

No cure
No pay

Onze klanten staan bij ons op nummer 1, wanneer u niet tevreden bent met onze schoonmaak behandeling lossen wij dit altijd samen op!

Trap
Schoonmaken

Heeft u een met stof beklede trap? Dan weet u waarschijnlijk hoe snel deze vies kan worden. Een trap wordt dagelijks veel gebruikt. Zeker wanneer u met schoenen op de trap loopt, zal die na een tijdje niet meer zo schoon zijn. Wij kunnen uw trap reinigen zodat deze weer helemaal schoon en fris is en het er weer een hele tijd tegenaan kan.

vanaf € 65

Behandeling

Vooral de randen van een trap zijn plekken waar vuil zich ophoopt. Zelf uw trap reinigen is een tijdrovende klus. Dit komt, omdat er veel hoeken en randen in een trap zitten waar u met uw normale stofzuiger niet altijd makkelijk bij kan.

Wij hebben een speciale techniek voor het reinigen van trappen waarbij alle hoeken en randen grondig worden schoongemaakt zodat uw trap weer helemaal schoon en fris wordt! 

Afspraak
maken

Wilt u een afspraak inplannen, een vrijblijvende offerte of heeft u een andere vraag?

Wanneer u ons een foto toe stuurt van hetgeen dat u graag gereinigd wilt hebben, proberen wij u binnen 30 minuten te voorzien van een reactie en een passende prijsopgave! Bent u benieuwd? Klik dan hier of op het WhatsApp logo.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 20:00

U kunt ons ook altijd een mail sturen! Ons e-mail adres: info@mycleanhome.nl